Tiingelinn – Linn Andersson

Onsdag?

Heej på er!!
I dag äre onsdag så alla vet,neh jag skoja. Men i dag typ har vi haft as tråkiga lektioner i skolan,typ matte,engelska,franska,dubbel so och idrott fast de va kul för då dansade jag o Elin i spegelrumnet själv.Hoppas ingen såg eller hörde för deras egen skull ,haha Sen hade vi brandlarm på so:n och då tog vi lite härliga bilder som jag bjuder på,haha Sen var jag på läxhjälpen och pluggade matte ,nice or not. Har nyss tagit en hel sked med honung och trodde jag skulle spy såå snuskig äre. Ska ta en sked 3-4 gånger om dagen för att bli av med förkylningen. Nu ska jag iaf ta en dusch så skönt! Funderar på om jag ska platta håret i morgon med men det slutet så mycket. Plattade det jue första gången på året i går och plattade i dag med.Men nu dröjer det nog minst 1 månad tror jag iaf

Puss på er och kom i håg den bästa medicinen är kärlek snyft

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats