Tiingelinn – Linn Andersson

Gårdagen

Godmorgon !!
Nyss ätit frukost och såg att det tom var vår i dag !!
Igår var jag i stan med mamma o Fanny och shoppade lite nya byxor på veromoda,plattskydd på bellbox och en tubtop på Gina sen hittade jag ett par skor jag är döööööh kär i som jag tror jag ska köpa nästa gång jag kommer in så fina de är dom som är på bilden hehe sen provade vi lite fina kycklingklänningar på hm hehe på kvällen kom amanda och vi va typ till 11 och kollade på lite kortfilmer kollade när Fanny dansade osv…
Nu ska jag ut i det finfina vädret !!

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats