Tiingelinn – Linn Andersson

Shopping !!

Heej på er!!
I dag har jag varit i skolan och det var jättemånga sjuka så set var segt men några roliga ja ju iaf där vi fick håltimme sista lektionen och då drog jah till Örebro med mormor jag har typ fått en vit skinjacka av mamma och en USA bikini den får ni inte se bild på sry måste träna magen lite först haha sen har jag fått en ur söt pyjamas av mormor med små muffinsar på och en tröja med pease märket fett nöjd me allt
Nu blir det att kolla på familjen annorlunda med familjen och äta lite gott hehe

Puuuss på er och om någon sjukling läser detta så krya!!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats