Tiingelinn – Linn Andersson

Konfa,kör ,mys

Heej på er!!
I dag började dagen med att jag blev lurad av amanda att hon fortfarande var sjuk fast sen när jag kom till skolan så va hon där hihi blev typ ad glad vi hade lite lektioner jag gjorde del 2 av matteprovet sen hade vi elevens val och jah o Clara sjöng o spelade hallelujah som vi kke ska köra på skolavslutningen efter de gick vi till konfan där vi pratade om påsken gick en vandring i kyrkan den åt vi en judisk påskmåltid sim vi fick jaga själva kebab ,tunnbröd,en as god blåbär och druvjuice som alla tyckte va snuskig som som såg ut som vin ,persilja doppad i saltvatten,ägg (åt inte) och en efterrätt som jag amanda amanda och Moa gjorde med äpplen ,nötter ,honung och kanel hehe sen fick vi godisägg hehe efter det var vi på kören med Titti o sjöng det gick bra när jag kom hem tog jag ett bad med hårinpacking osv nu ligger jag i sängen med nyrakade ben och myser även om det råkade bli ett raksår hehe när jag kom hem hade mamma gjort makaronpizzan som jag älskar och köpt massa frukt så nu ska vi mysa med det till familjen annorlunda och så tänkte jag kolla i skolkatalågen det var år sen och ljust det Fanny kom hem en snabbis och var jättefin i håret hon hade varit i klippt sig hos Jonna så de va ju inte så konstigt hehe

Puss på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats