Tiingelinn – Linn Andersson

Påsklek hos farmor

Heej på er!!
Sitter hos farmor och farfar efter att käkat farmors påskbuffe precis i min smak med lite fläskfilé kyckling osv inte bara de vanliga lixom och så lingonsylt till köttbullarna sen fick vi tårta o allt till efterrätt Gus är propp mätt nu har vi nyss varit ute och letat påskharar i trädgården alla kusinerna hihi fick ta kort på alla utom anton hehe Filippa o David är så sjukt söta tsm tycker jag i morse åkte jag i Elin till mb och köpte dop present till amanda som ska döpas i natt jag såg ut som jag vet inte vad helt o sminkad och en bulle på huvudet men fina grejer hittade vi iaf efter de kom jag hem och då hade påskharen varit hemna hos oss med påskägg med pengar i det fanns bevis när vi hittade harbajs ute i trädgården hehe och efter det han jag fixa till mig lite till iaf och sen drog vi till farmor och där är jag nu i kväll ska vi till församlingshemmet och äta fisksoppa med konfan vi ska vara där mellan 9-11 för kl 11 börjar själva gusdkänsten i kyrkan och håller på till kl 12 det blir dop och så ska vi sjunga med tuttis kyrkokör
Fick en bild på mamma Kristian lotus och Maria montazami oxå eftersom mamma och Annette var och kollade på let’s dance
Puss på er och glad påsk

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats