Tiingelinn – Linn Andersson

Dop

Heej på er !!
Kom hem vid halv 1 igår natt var as trött fick bädda i soffan och jag o wilma fick sova i en varsin divan del
Innan vi gick till kyrkan i går åt vi skaldjursbuffe hos Elin det var jättegott och innan på dagen hade jag varit och ätit hos farmor så de va en höjdare med 2 goda måltider hihi sen gick vi och övade med kören kl 9-11 och kl 11 var själva gudstjänsten jag och michell bar ljus och mathilda korset sen sjöng vi med kören och amanda sampat och Hanna döptes hihi det var jättefint hoppas verkligen amanda blev nöjd med allt när vi hick hem fick alla påskliljor också hehe jag fick 2 små askar av amanda oxå en med godis och en med vindruvor sjukt gulligt
Nu ligger jag i soffan och ser på tv med Fanny och Maja får väl se om jag hittar på mått med någon i dag eller bara är hemma kl 4 ska vi iaf hem till mamma igen och kl 5 äta hos mormor och morfar

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats