Tiingelinn – Linn Andersson

Smultrångården dag 2!!

Heej på er!!
I dag har vi jobbat på smultrångården igen mellan halv 10 och 5 vi har bakat 13 daimtårtor ,en citronkladdkaka,och några amerikanskamuffins med blåbär och vit choklad hihi vi har fikat också och gått var det allt Camilla och Helena är jättetrevligt och idag hat vi haft lite flera kunder och fler blir det nog på tisdag och då är ju Eva tbx oxå hihi jaa en bättre praoplats måste vara svår att hitta tror jag nog i morgon är jag o Elin lediga och vill hitta på nått kul men alla praoar så det blir väl skälva då ra ellet om någon vill föra nått efter de har slutat men på lördag då blir det prao igen hoppas att vi får lite kända ansikten som kommer då öppet mellan 11-15 på lördag det finns massor med fina saker ,odmolly kläder ,snygga träskor ,blommor och fika förståss det ligger på vägen till Örebro i dylta för er som inte vet det
Nu ska jag städa lite på rummet och sen gå eller fråga om mamma kan köra bort mig till Elin och så ska jag sova där för Hon sov hos mig igår och jag hos henne i förgår hehe
Puss på er skriv gärna på kik
linn.andersson98
En till puss till er hehe

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats