Tiingelinn – Linn Andersson

Solig och trevlig dag

Heej på er!!
Igår kväll fick jag o mamma nått ryck att vi skulle kolla på Karlsson på taket hehe så hela familjen fick sitta och kolla på det haha sen åt jag godisnappar hihi de ända godiset jag har ätit i helgen är ingen godis människa men kände mig lite som en 5årig unge haha sen gick jag o wilma ut ganska sent och snacka lite sen hem o sova typ i dag vaknade jag gick upp cyklade till Elin och va med henne och amanda vi låg och solade på studsarnas och åt blåbär hihi sen drog jag till mormor och pr lunch sen hem sola lite till och sen baka 2 bottnar till daimtårtor hehe kunde receptet rätt bra efter att gjort typ 20 st på smultris hehe efter de åt jag o mamma lite sallad och jag gjorde en sminkning på henne hihi anton ska börja vara hos pappa varannan helg så han stack dit och Fanny skulle sova hos mormor idag var bara tvungen att ta bild på henne igår kväll hon sover inte som alla andra precis hihi min söta syster hehe och innan hon fick idag hade hon lagt en lapp på toan höll på att dö när jag såg den iaf sen gick jah o wilma en promenad mellan 20:00-21:45 och nu har jah precis duschat och ligger i sängen och kollar på Guds tre flickor på syrrans iPad hihi dessutom så ska jag plugga för vi har kemi läxa till i morgon nice or not hoppas att jag o wilma fortsätter att gå nu så man kan bli snygg te sommaren haha syrran kom hem idag med en ny såndär pris grej vad de nu heter tappat ordet för det som hon fått på judon hon tränar ju judo simning och sportar brorsan har ju fotbollen och cyklar 24/7 så de är väl på tiden för mig hehe ha set så bra
Puss o kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats