Tiingelinn – Linn Andersson

Mys,sol,fotboll

Heej på er !!
Igår kväll hade jag och Elin värsta myskvällen vi typ sov i deras soffa o byggde om den med en madrass o soff kuddar vi gjorde typ drinkar med frysta blåbär hallon och olika juicer sen gjorde vi typ chips sallad Haha och låg sär nere o hade mysigt i morse var set skitvarmt så vi tog ut en madrass o solade på altanen sen kom Elins morfar vi åt mat o fikade sen drog vi hem till mig fixade oss lite åt glass och sen drog till Ica i köpte saker till en picknick sen drog vi till bussen men vi hade tagit fel på tiden så fick sitta där o vänta as länge men vi snackade med någon rolig tjej som var lite läskig hehehe sen åkte vi till f bro träffade Amanda o Max o drog till fotbollsplanen och kollade när killarna i klassen spelade fotboll och då kom Fanny oxå så fikade vi lite hehe efter fotbollen gick vi å åt kyckling talrik på piazzan sen åkte vi hem typ nu ligger jag och ska göra min lilla läxa hehe

Puss på er !!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats