Tiingelinn – Linn Andersson

3 singel brudar nu ra,Nice dag

Heej på er!!
Nu är hela 3ion singlar så alla vet !
I morse gick jag upp vid 8,käkade frukost och gick ut och fixade lite. Kl 11-14 har jag o mamma stått ute och haft loppis som alla andra på min gata,hehe. Har värsta shorts brännan men det var det ju värt tkr jag. Sista 2 timmarna kom Amanda o Elin och hjälper mig,mina små änglar. Efter det åkte vi och badade och när vi skulle dra träffade vi på Bosse och Max o h drog till fröjevi och chillade. Efter det drog vi och åt pizza och när dom skulle hem drog vi hem till mig och målade naglarna. Nu är vi hemma hos Elin och ska ha myskväll typ.

Puss och kran på er !!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats