Tiingelinn – Linn Andersson

Sällskap på toan

Heej på er!
Idag har jah varit i skolan.Det var fett segt typ bara tidsfördriv varje lektion,men vi fick sluta kl halv 1 tror jag nått sånt. Efter skolan cyklade jag o Amanda hem till mig och gjorde klart korten till lärarna och skrev i dom. Hm,den gjorde vi en pastasallad ich tog vattenmelon som vi tryckte ut hjärtan av,satte på pinnar och doppade i socker,sjukt gulligt. Sen då va vi lite störda som vanligt,började på en 100 saker innan vi dör lista och snacka killar som alltid. Kl 6 kom Rosel och Danielle och vi åt glass. Fanny och mamma är ned dem men jag har precis rakat benen inför bad med klassen i morgon,då nu ligger jag i sängen. När jag nyss gick på toa så skrek jag så jag trodde jag skulle göra mig själv döv! Jag dom hatar småkryp och så sitter det en stor spindel på toapapper. Omg ,hehe. Inget trevligt toa besök!

Puss på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats