Tiingelinn – Linn Andersson

Klasskampen,9:ornas avslutning,syskonens avslutning

Heej på er !
En trött tjej som ligger hemma hos Elin med henne och Amanda. I morse hade vi klasskampen i spöregn. Vi kom 2:a. Efter klasskampen och allt drog jag ,Mathilda,Amanda och Elin hem till mig ich fixade oss. Sedan åkte jag Jossan och Elin med Nisse till fbro och de andra tog bussen. Sedan sjöng vi 9:ornas avslutning det var jättekul ich min fina Jennifer gick ut. Efter det åkte vi med rektorn (Botte) tbx till frövi och kollade på alla småbarnen. Fanny,Ella och Mathilda sjöng Idassommarvisa själva ich Wilma sjöng första versen på för kärlekens skull. Så fina va de alla mina små syskon ich kusiner. Anton gick ut sexan så deras klass sa HEJDÅ osv. Det har varit en bra dag men ny är jag jättetrött och ska upp tidigt i morgon

Puss på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats