Tiingelinn – Linn Andersson

Skolavslutning ,Örebro,mys i bilen

Heej på er!
Idag har vi äntligen slutar skolan.
Kl 5:45 gick jag,Amanda och Elin upp i morse för att fixa oss. Här kommer håret från igår och idag.

Efter det sjöng vi i kyrkan och det kändes faktiskt bra. Hallelujah sjöng jag. Efter det gick vi till klassrummet och sa HEJDÅ osv. Vi åt tårta och Tomas hade med sina barn.
Blev jätteglad att erik va i kyrkan också och efteråt fick jah ett sms från honom. För er som inte vet så är erik en gammal lärare.

Efter skolavslutningen så åkte jag,Elin och Amanda till Örebro och typ åt åt shoppade. Vi träffade bodde och hans kompis utanför glitter ,hehe. När vi satt och åt gick jag och skulle slänga typ skräp som inte kom in i soptunnan så jag fick stå och boxa in det då kom såklart Max,haha typiskt mig. Vi såg en Limo där också,och då hittade jag en as fin klänning dom jag vill ha! Dör typ.

På vägen hem somnade jag i bilen och Amanda la upp en bild på insta,sjukt snällt,haha. Iaf när jag kon hem så skulle vi äta och vi han precis innan Oskan kom och jag i Fanny blev livrädda och satte oss i bilen. Vi tog med kuddar och filtat och nu tänkte vi gå dit igen med en liten bricka med saker. Mys med syster kväll!

Appen hade en ny uppdatering så får väl se hur detta inlägg blir hehe

Puss på er och en glad sommar hälsning

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats