Tiingelinn – Linn Andersson

Från de senaste dagarna

Heej på er!!
Vet att jag inte har varit uppdaterad ,men det kommer ett inlägg ned många bilder nu ist.

I måndags så var jag med Jennifer,Bosse och Max. Vi typ va hemma hos Jenna. Sedan åkte hon till sin morfar och då gick jag och boysen hem till mig och sedan på fotbollsmatch. På kvällen sov Jenna hos mig typ och vi kollade på gamla bilder.

Tisdag
På morgonen drog Jenna hem och vid lunch gick jag och Fanny till mormor och morfar och typ åt mat i lusthuset. Det var gott och mysigt,hehe. Efter det gick jag hem och då kom Mathilda och hade med sig en så din blomma till mig. Vi kollade på ”15” en serie på svt play och sedan kom Max. Efter ett tag kom Jenna oxå och vi åkte och hade picknick på hinsebergsbron. As mysigt. Efter det gick vi hem till Jenna och sedan till mig och så gav Fanny Max ett par lila Hello Kitty vantar ,Haha. Igår kväll kom Amanda till mig och vi sov i Antons myshörna under trappan.

Idag :
Idag har jag varit med Amanda. Först gick vi till gammelmormor och fikade. Efter det gick vi hem och tog rätt på allt och hängde tvätt. Efter det gick vi hem till kusinerna åkte ut ned vore. För den står hos dem. Anton och hans kompisar hade varit i fiskat. Det är världens bästa känsla när det pirrar i magen och man åker fortare och fortare över sina egna vågor.
Efter vi hade åkt båt gick vi hem till mig och åt glass och solade. Sen tig vi lite fina kort fast jag inte hade nått smink på mig. Helt otroligt!
Nu har jag nyss käkat och ligger i sängen och slöar typ

Puss på er !!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats