Tiingelinn – Linn Andersson

Midsommar bilder

Heej på er!
Idag så gick jag upp vid 11 gick till mormor och morfar och lånade ståltråd. Efter det gjorde jag mamma i Fanny midsommarkransar med pärlor och grejer. Efter det åkte vi till ervalla och träffade Jennifer o hennes familj. Vi gick runt lite där och fikade och så. När vi kom hem så kom Amanda och vi åt lite midsommar mat. Sedan gick vi ut på gatan och kollade på de som hade fest osv. Sen så plockade vi 7 st olika blommor var som vi ska sova med under kudden. Den kille man drömmer om är ens stora kärlek typ,hihi. Nu äter vi jordgubbar och ska ha myskväll typ. Ingen fest här inte.

Puss på er !!

[Bild]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats