Tiingelinn – Linn Andersson

Hemma efter tältsemester!

Heej på er !!
Har varit på camping semester med familjen i några dagar så det är därför jag inte har bloggat,har helt enkelt inte haft tid. Vi har haft fint väder hela tiden. Vi har badar på Sunne vattenland 2 dagar och ena dagen var det rekord på folk där inne men ändå inte långa köer alls.
På kvällarna gick vi ut på en liten udde och åt lite nötter o drack äppelcider typ. Hehe,en dag skulle Anton fisk och jag skulle såklart dit och prova. För er som inte vet det är jag ur usel på att fiska och har verkligen inget tålamod när jag står där men ah,jag skulle prova! Jag fick såklart bottennapp med ett av Antons bästa fiskedrag! Han skratta bara åt mig ist dör att bli arg sen så hoppade han ner i kallingar,simma ner och drog upp draget. Han såg bara för söt ut och sen fick han gå runt med min rosa filt,Anton är för snäll ibland.
Vi har haft jättemysigt men att sova i tält va väl inte riktigt min grej alls! Jag o Fanny byggde en koja i bilen och ville sova där men vi sov i tältet tillslut.
Någon el hade vi inte så jag satt i ett lutet hus dör man diskar osv och laddade min mobil varje kväll. Som tur var fick jag Veckorevyn av mamma när vi va på affären så det blev inte så segt.
Det har varit riktigt mysigt,jag här gått utan smink utan att känna mig obekväm. Jag o Fanny har kört krocket med en hårborste och stolar som portar,har sätt massor med snygga killar,jaa en mysig mini semester med familjen helt enkelt.

Puss och kran på er !!

Mamma och Sven på sin 3 års dag.

Stog på sunnevattenland och kollade på Sean banan. Lite sådär småsur och höll för öronen. Då kommer en kille som sommarjobbade på vattenlandet och är en sån där 10 poängare. Mitt humör vände snabbt och det va inga problem att stå kvar och kolla. Han såg ut som Leonardo dicaprio!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats