Tiingelinn – Linn Andersson

Heldag med familjen ,bjuder på bilderna

Heej på er!
I morse väckte mamma oss när hon skulle ut och springa och fråga om vi ville me till Örebro. Då gick jag o Fanny upp fixa oss lite så mkt vi han hehe och åt frukost.
Sen har vi varit på Ica maxi och i stan men köpte inget var ju där i går eller förrgår. Sen så har vi ätit tapas och spelar kort typ och nu ligger Fanny och jag och kollar i gamla foto album. Har från den dagen jag föddes till i våras för har inte framkallat mer. Iaf har vi fått massor med nya luktrosor och jag är överlycklig. Har många starka minnen till dem och så är de fina och luktar gott.

Nu blir det att se på tv och sova ingen vet vad som händer i morgon inte ens jag. Nått får man väl hitta på.
Puss och kram på er!

Frukost med syster

Sötaste syster

Tapas kväll

Kollar gamla kort i mina album

Världens sötaste Anton

Jennifer jag och Fanny!
Du har alltid varit som en storasyster för mig!

Jag

Fanny o min docksäng

De va syskonkärlek dä ja…

[Bild]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats