Tiingelinn – Linn Andersson

Julklappar med tjejerna, text till förra inlägget


Heej på er!!
Texten till förra inlägget försvann så den kommer här!

I fredags hade vi avslutning i skolan. Vi började nere i matsalen där alla fick kolla på en julshow. Jag och Moa Stjärnlöf sjöng öppningslåten ”last cristmas” och sedan så sjöng jag ”all i whant for christmas” .
Efter showen så körde vi någon musiklek i klassrummet, fikade och blev uppropade en och en att hämta vårt kuvert med betygen.

Efter skolan åkte jag och Elin till Örebro och åt mat på Saigon. Sen så köpte hon julklappar till mig och Amanda.
När vi kom hem Bytte vi julklappar. Bild på mina presenter jag fick kommer i detta inlägg.

På kvällen sov jag och Elin över och vi typ hade myskväll, kollade elsas värld och köpte en kokosnöt.

Igår så var jag med Amanda och vi lagade mat. Det blev egen kryddad kycklingfilé med röd pesto, potatisgratäng och en gullig sallad. Sen så gick vi ut lite och snacka, hade lite mysigt på mitt rum och åt lite godis och granatäpple. Min söta vän..
I morse vid 09:15 åkte Amanda hem och jag har legat kvar här i sängen sen dess.

Nu ska jag gå upp och äta frukost och sedan åka hem till mamma en stund.

Puss och kram på er älskade läsare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats