Tiingelinn – Linn Andersson

julmys och 2 underbara dagar med en fantastisk person!

Heej på er!?

Jag är lite småsur pga att den nya uppdateringen av appen jag bloggar ifrån är jätteseg så jag måste blogga från datorn.Det tar mycket längre tid och är jättejobbigt. Iaf igår sov Amanda hos mig och idag sov jag hos henne. Alla ni som inte känner Amanda ska veta att hon är en helt fantastisk person som finns för mig i alla stunder.

I går kväll kollade vi på beck som hon och jag alltid gör hemma hos henne när vi sover över. Vi hade supermysigt. När jag kom hem så fick vi våra julklappar av pappa, farmor och farfar. Blev superglad, helnöjd, men lägger upp bilder på dem i morgon tsm med alla andra julklappar. 

Kommer lite julbilder här nedan! Puss och kram på er!??


julkärlek

mussejulgranskula

julmys

me

hyacint

kvarg macka och juice

tjejig katt prinsesskatt

me

toppen av vår julgran.


glögg

paradis

i morgon är det julafton!

 Den här tjejen betyder otroligt mycket för mig.

godjul puss och kram!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats