Tiingelinn – Linn Andersson

Min vardags sminkning

Fick ett önskemål att lägga upp vad jag använder för smink till vardags så här kommer det:

1. bb cream från maybelline. 115:-
Applicerar i hela ansiktet ist för dagkräm.

2. Foundation från Loreal Paris. 175:-
Applicerar i hela ansiktet med en foundation borste från Gina.

3. Puder. Använder oftast det från Gina. 59:- men har provat ett från hm som också är helt okej, 39:- applicerar mycket puder i hela ansiktet efter foundation med en puder borste.

4. Brunpuder. Från Gina 59:-
Applicerat med en rouge borste på sidorna av ögonen för att få ett djup och avsmalnad.

5. Rouge. Från märker Stockholm. 219:-
Applicerar med en rouge borde på kindbenen. Använder inte så mycket, men lite eftersom mina kinder aldrig blir röda/rosa.

6. ÖgoÖgonskugga från isadorra. 129:-
Använder både som ögonskugga som jag kommer beskriva på nästa bild men även till att fylla i ögonbrynen. Till det använder jag 2 ögonbrynsborstar och målar i ögonbrynen med den mörkaste nyansen. Blir ett mer naturligt resultat än ögonbrynspenna.

7. Ögonskugga. Den lila från loreal Paris 129:- Den vita är från Mac för 190:- och den brun/guldiga från makeupstore för 159:-
använder först en tjockare ögonskuggs borde och målar vitt på hela ögonlocket upp till ögonbrynet. Sedan tar jag en nyans och målat med en smalare borste som jag doppat i vatten innan för färgen sätter sig bättre då. Sedan tar jag samma nyans fast mörkare längs ut på ögat och skuggar ihop dem.

8. Mascaror jag använder till vardags är dessa från loreal Paris. Den rosa manga look: ger smala, fylliga och separerade fransar med bra längd! 139;- den svarta och silvriga fjärils vingar mascaran den ger lösögonfrans resultat. Lite tjockare fransar med maximal längd och volym. 179:- Den röda skulle jag vilja säga är en blandning av dessa 2. Finns även i kolsvart, vattenfast osv.

9. Kajal: maybelline 99:- loreal Paris 129:- och den vita har jag ingen aning, fick den av mamma. Brukar inte alltid använda kajal men brukar måla den vita längst in vid ögat upp mot näsan för att få ögat mer öppet och stirrigt.

10. Läppglans isadorra 175:-/st Vs 160/60:- minns inte, heheh..
Målar med en liten pensel som sitter fast och blir ett glansigt och bra resultat. Använde oftast de rosa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats