Tiingelinn – Linn Andersson

Skolavslutnngsklänning

in love

avslutningsklänning

ingen köper lika dan!!

balklänning

9:an avslutningen

ny Kjol

snett

påse

ny sminkbortagning

blommor

smoothie

vår bukett

Heej på er!!
Igår var jag i stan med mamma och vi hade sjukt mysigt. Solen sken och vi åt Italiensk glass, godaste någonsin. Sen så fick jag en balklänning till avslutningen av 9:an. Så nöjd! Jag ber alla tjejer att inte köpa likadan! Sen så fick jag en ny sminkbortagning från loreal Paris! Den bästa någonsin är det! Så fick jag en kjol med små blommor och en jättesöt krans.

Nu har jag och Amanda tagit en promenad på frövi och plockat blommor till mamma och nu drack vi precis en jordgubbs smoothie och ska snart träffa David!

Puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats