Tiingelinn – Linn Andersson

Vad jag tycker om Länstrafiken

Hej på er!
Idag blev jag bara så trött på detta. Tåg som alltid är försenade när man ska hem från skolan och är trött. Har. Dessutom massor med plugg och de är oftare dena än i tid. Förra veckan när jag skulle hem var bussen 10 min försenad till stationen och när jag skulle av stannade de inte vid första hållplatsen jag tryckte stopp vid. Jag tryckte igen och tänkte gå av vid nästa där de häller inte stannade. Jag gick fram i bussen och sa:
"Ursäkta varför stannar du inte jag har tryckt vid två hållplatser men du stannade inte"
Då möts jag av "Du får gå fram och ställa dig vid dörren så jag vet att någon ska av och ingen har bustryckt" Det var en mycket otrevligt tom hon använde mot mig som var artig och trevlig.

Jag fick gå jättelångt fast jag redan var trött efter en skoldag. Jag blev så arg och ledsen så jag grät av ilska på vägen hem.

På mornarna går det en extra buss och en vanlig buss till skolan. Jag och Jenna skulle ta den vanliga bussen en morgon för den stannar inte efter vägen och extranumren brukar alltid vara försenad så vi ville häller ta vanliga bussen. Extra bussen kom före och Jennifer frågade:
" Kommer vanliga bussen också hit!"
Han svarade ja så vi väntade på den.
När bussen väl kom åkte den bara förbi och vi sprang tillbaka till extra bussen.
Då blev busschauffören jättegrinig och sa åt oss att vi fick minsann bestämma vilken buss vi ville på. Det var han som hade sagt fel till oss..

Idag när jag skulle gå på bussen så hade jag mitt busskort i bakfickan. En söm hade gått upp så när jag skulle dra upp det så fastnade det. Det tog Max 10 sekunder innan jag gick upp det. Då möts jag av att buss chauffören säger :
"Dedär kunde du fixat innan du gick på bussen så du slipper stoppa upp hela kön istället för att stå med din mobil"
Han pratade med ironi i rösten som om det var till en baby. Blev så irriterad. Dessutom stod jag inte med min telefon innan jag klev på eftersom det är risk att den kan bli snodd med en trång folkmassa.

Är så trött på allt detta och det värsta var såklart när jag skulle till Marcus och tåget var först försenat, denna blev det mer försenat pga att en tjej satt på spåret, ( som såklart inte var tågkompaniets fel) men mitt anslutnings tåg hann gå och ett annat tåg som jag skulle kunna hinna med gick en min innan detta tåg vara framme. Tågvärdinnan höll alla andras anslutnings tåg förutom mitt. Hon sa att det gick ett tåg var 20onde minut. När jag stod på stationen tog det över en timme innan det kom. Hon hade glömt att tåget var försenat så klockan hade passerat åtta och att tågen inte gick var 20onde minut längre. Alla andras anslutningståg höll hon, allas utom mitt.

Jag är så sjukt trött på detta nu. Var mot andra som du vill att andra ska vara mot dig! Är jag trevlig är du trevlig.

Tack puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats