Tiingelinn – Linn Andersson

Jättefina julklappar ??

Hej på er!
Är ni hemma i lilla Frövi son faktist är vitt av snö. Saknar redan Marcus men är glad över att vara hemma hos familjen igen också.

Jag och Marcus bytte julklappar och jag fick ett par jättefina örhängen som glittrar i öronen, ett vitt super gulligt linne och två nagellack. Blev jätte nöjd och lycklig för det och då kommer ett paket till. Jag öppnar det och det ligger ett spel till Playstation… Hmm… Innehållet var bättre än en spel skiva,haha. På insidan fanns ett guldägg kuvert med ett gullig liten kärleks lapp! Läs den på bilden nedan så gullig!
Min pojkvän är min prins! Har haft en så underbar mysig tid hos Marcus. Saknar han men han kommer snart hit igen.

Nu i kväll har vi haft lilla julafton hos pappa med farmor och farfar och såklart pappa Anton och Fanny. Jättenöjd för dessa presenterna med! En shopping älskare som jag med två presentkort på Marieberg galleria! Wohooo!

Dessutom har jag fått hem två bio biljetter som jag vunnit i en instagram tävling och ett par söta tofflor värda 400:- dessa vann jag med ett julklappsrim som finns på bild nedan.

Älskar julen så mycket och i morgon är det dags igen. Nu myser jag med familjen framför uppe sittar kvällen med massor av godsaker nöjda med presenterna.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats