Tiingelinn – Linn Andersson

Min julafton

mina presenter

Godmorgon på er på juldagen!
Igår var det julafton och efter kyrkan så åt jag julbord hos farmor och farfar med alla kusinerna och deras föräldrar förstås. Riktigt gott och härligt. Efter det åkte jag hem till mamma där jag fick massor av julklappar som jag blev super nöjd med förstås. Jättekul att mina presenter blev uppskattade också. Är så kul att se någon annan le! Vi fikade lite och jag tog ett smakprov av min favorit lax. Mums!

Hade en toppen julafton trots att jag hade önskat att Marcus var här! Jag fick en gullig dikt av honom på morgonen också!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats