Tiingelinn – Linn Andersson

Överst på inköpslistan

Hej på er!

Här kommer något jag verkligen kan tipsa er om! Dessa hårprodukter är sådär överdrivet bra för håret och ska snart beställas av mig. Har hittat en hemsida där de går och beställa för mycket billigare priser än vad du hittar dessa godingar för på tex pinkroom och andra internet butiker. Genom att klicka på  bilderna kommer ni till hemsidan. Har kopierat  texterna under varje bild för att ni ska kunna läsa hur bra dessa produkter är. Överst på min julshopping!

Puss och kram

Deep Repar Masque är en reparerande, återuppbyggande och fuktgivande hårinpackning som ger livlöst, torrt och skadat hår nytt liv. Den unika kombinationen av Macadamia- och Arangoljorna med Tea tree-, Chamomileolja samt Aloe och Algaeextrakt reparerar och återupplivar håret med ökad glans och elasticitet.

Nourishing Leave-In Cream är ett texturgivande leave-in-balsam som tämjer de mest besvärliga och svårhanterliga håren. Detta balsam skänker en silkeslen mjukhet och glans samtidigt som det UV-skyddar håret och ökar livslängden hos färgbehandlingar.

Macadamia Natural Oil Rejuvenating Shampoo är utvecklat för att återfukta och skydda alla hårtyper och är perfekt för torrt eller skadat hår. Rejuvenating Shampoo är sulfat samt parabenfritt och rengör skonsamt ditt hår samtidigt som det skyddar det mot yttre skadliga miljöer så som tex föroreningar. . Ett sulfat-, parabenfritt och färgsäkert schampo.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats