Tiingelinn – Linn Andersson

En romantisk dejt i Örebro

Hej på er! Sitter på stationen med min ögonsten och väntar på tåget så passar på att slänga iväg ett inlägg från vår dejt.

Vi började med lite shopping och en kram och kort pratstund med min fina Moa och hennes kille Berra. Sedan gick vi på bio. As mysig romantisk komedi. Micke och Veronica! Rekommenderar den lätt. Sedan blev jag bjuden på mat på kinamuren så vi åt buffé med både förrätt , varmrätt , woka ihop själv buffé, soppor och efterrätts buffé. Åt så jag storkande. Vi hade en mycket härlig och romantisk dag tillsammans idag. En perfekt julklapp var det!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats