Tiingelinn – Linn Andersson

Underbara håroljor

Rosenolja – tillverkad av rosenblad som läggs i ekologisk kallpressad sesamolja.

Denna underbara olja är inte bara bra för håret vilket är huvudsaken som jag använder den till utan även huden, minskar pigmentfläckar och även rynkor.

Den doftar underbart och jag har testat den i mina hårtoppar och den är fantastisk. Jag upplever denna som ett bättre alternativ till silkesdroppar då den är både ekologisk, gjort på naturliga ämnen och dessutom har samma effekt på håret. Tycket att topparna ser lite mer ”nyklippta” ut och inte så slitna samt att håret år glans.

Förvaring: Mörkt och svalt.

Denna produkt kommer från början från Frankrike.

Ekologisk avokadoolja

Denna olja är perfekt för känslig hud och tränger djupt in i håret. Denna tycker jag verkligen ger resultat direkt. Den är intensiv så du ska inte applicera för mycket eftersom håret lätt blir flottigt då. Däremot kan du ta lite mer någon timme innan du ska duscha håret så hinner den nå in i hårstråna.

Denna ser jag som ett bättre alternativ till hårolja som du kan köpa på olika frisörer. Denna har endast naturliga ämnen, inga sulfater eller liknande som kan förekomma i andra produkter.

Förvaring: Mörkt och svalt.

Denna produkt kommer ursprungligen från Sydafrika.

Ett tips över lag vad det gäller hårprodukter så är det oftast så att produkten är bättre ju färre ingredienser den innehåller om du köper på en vanlig affär eftersom det oftast är massor av onaturliga saker som inte alls är bra för håret i.

Ricinolja

Lyssna här tjejer, en naturlig produkt som gör ögonfransarna fylligare och längre! Skippa lösögonfransarna! Den är även bra för naglar, nagelband och händer, rengör och återfuktar din hud och minskar även inflammation och klåda!

Såklart även bra för håret. Denna olja masserar jag in i min hårbotten innan jag ska duscha vilket fanatiskt kan bidra till att håret växer ”snabbare” . Det är bra för hårsäckarna och på så sätt kan håret växa bättre och något snabbare.

Förvaring: svalt, mörkt och i sluten förpackning.

naturligt schampo

Dessa två godingar är tester på naturligt schampo och balsam. Tänk hur många olika dyra hårprodukter det finns som är lite bättre för håret än alla andra. Dessa är helt naturliga och innehåller inte alla dåliga alkoholer, sulfater, silikoner och annat dåligt som sliter på håret. För så är det ju faktiskt, varje gång du schamponerar ditt hår med ett vanligt schampo så sliter det massor på ditt hår. Det är därför jag endast duschar mitt hår två gånger i veckan. Duschar självklart kroppen oftare so ni inte tror något annat.

Såklart gäller detta även balsamet inga dåliga ämnen i detta utan bara naturliga ingredienser. Så lycklig att jag äntligen har hittat den rätta hårvården för mitt hår.

Alla dessa produkter kommer från hemsidan Naturalis där det finns flera olika schampon för olika hårtyper, hudprodukter och flera sorters oljor  Det är såklart också gjorda på naturliga produkter och är ekologiska.

Länk till hemsidan kommer hår nedan och har även länkat varje produkt i sin bild. Hoppas att detta inlägg gav er något.

http://naturalis.se/

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats