Tiingelinn – Linn Andersson

På en kall klippa där värmen spridas

Att känna sina bara fötter mot den kalla Klippan samtidigt som håret fladdrar i vinden men du ändå kan njuta av en behaglig värme. Där vill jag vara just nu och samla mina tankar.

Vi människor är bra som vi är. Vi är betydligt olika och det är därför livet är så underbart. Vi beter oss på olika sätt och vi ser olika ut. Vi tycker om vissa människor kanske för att de är lik än själv eller för att den är så olik än själv. Vi passar helt enkelt ihop med olika.

Det går inte att älska alla. Ingen kan göra det och tur är väl det där då vore inte att älska något speciellt.

Sin familj kan ingen välja, det är som ett lotteri. Ingen vet hur sitt barn kommer att bli och inget barn kan välja sina föräldrar. Jag är glad att jag fick en så underbar familj som jag fick, det är det långt ifrån alla som får.

Våra vänner och den stora kärleken väljer vi själva. Det är ett val som varje människa för utan att tänka på det eftersom det inträffar naturligt. Jag är lycklig över att ha träffat än fin kille och fina vänner. Jag kan älska dem och de kan känna sig älskade av mig samtidigt som de kan älska mig och jag kan känna mig älskad av dem.

Vi kan däremot inte alltid tycka lika men det för ingenting eftersom vi alla människor är olika. Vi kan acceptera varandra som vi är och på så sätt bli starkare som människor och sprida ännu mer kärlek till varandra.

Jag önskar återigen att jag stod på denna platsen med fötterna på den kalla Klippan, håret fladdrandes i den kyliga vinden men ändå kände värmen från solen.

När jag tänker efter så kanske jag gör det. Den kalla Klippan är allt ont och alla som inte vill mig väl i livet. Jag känner av deras kyla men lägger ingen energi på den. Vindpustarna är konflikter med människor jag älskar, jag ryser till ordentligt i ett ögonblick eller två men efter en stund så har det sluta blåsa. Solen skiner på mig och är varm och härlig och de som skickar solstrålarna på mig är mina underbara vänner och den stora kärleken. Det är dem som får mic att må bra. Få mig att våga var mig själv och alltid känna mig älskad och trygg.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats