Tiingelinn – Linn Andersson

Frågestund – fråga på

Hej på er!

Delade lite random bilder för inspiration om vad ni kan tänkas vilja fråga om.

Har jo lovat bland annat en frågestund så vi kör på! Fråga vad ni vill så svarar jag.

Kommer INTE svara på frågor som " vem är snyggast av han eller hon" eller liknade men annars så ä. Set bara att fråga.

Anonymt eller inte spelar ingen roll. Ni skriver i anonym på namn isf när ni ska skriva en kommentar. Jag set inte er mejl adress som ni fyller i heller.
Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. gurka

  1. Har du någon favorit färg isf vilken? 2. Vad drömmer du om? 3. Är du rädd för något? 4. Allergi? 5. Vilken färg har ditt hus? 6. Kan du göra ett inlägg med typ 60 frågor som du svarar på? Sätt att många bloggare gör sånt.

 2. gurka

  1. Har du någon favorit färg isf vilken? 2. Vad drömmer du om? 3. Är du rädd för något? 4. Allergi? 5. Vilken färg har ditt hus? 6. Kan du göra ett inlägg med typ 60 frågor som du svarar på? Sätt att många bloggare gör sånt.

 3. gurka

  1. Har du någon favorit färg isf vilken? 2. Vad drömmer du om? 3. Är du rädd för något? 4. Allergi? 5. Vilken färg har ditt hus? 6. Kan du göra ett inlägg med typ 60 frågor som du svarar på? Sätt att många bloggare gör sånt.

 4. gurka

  1. Har du någon favorit färg isf vilken? 2. Vad drömmer du om? 3. Är du rädd för något? 4. Allergi? 5. Vilken färg har ditt hus? 6. Kan du göra ett inlägg med typ 60 frågor som du svarar på? Sätt att många bloggare gör sånt.

 5. gurka

  Vem är din förebild? Är du bra på att spela piano? Hur länge har du haft kille? Är dina föräldrar gifta? Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vilka bloggar blir du inspirerad av? Kan inte du ta emot gästbloggning?

 6. gurka

  Vem är din förebild? Är du bra på att spela piano? Hur länge har du haft kille? Är dina föräldrar gifta? Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vilka bloggar blir du inspirerad av? Kan inte du ta emot gästbloggning?

 7. gurka

  Vem är din förebild? Är du bra på att spela piano? Hur länge har du haft kille? Är dina föräldrar gifta? Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vilka bloggar blir du inspirerad av? Kan inte du ta emot gästbloggning?

 8. gurka

  Vem är din förebild? Är du bra på att spela piano? Hur länge har du haft kille? Är dina föräldrar gifta? Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vilka bloggar blir du inspirerad av? Kan inte du ta emot gästbloggning?

 9. gurka

  Hur många barn vill du ha? När vill du få barn? När förlovade du dig med din kille? Hur länge har du bloggat? Vad är det bästa med din kille? Bästa mascara?

 10. gurka

  Hur många barn vill du ha? När vill du få barn? När förlovade du dig med din kille? Hur länge har du bloggat? Vad är det bästa med din kille? Bästa mascara?

 11. gurka

  Hur många barn vill du ha? När vill du få barn? När förlovade du dig med din kille? Hur länge har du bloggat? Vad är det bästa med din kille? Bästa mascara?

 12. gurka

  Hur många barn vill du ha? När vill du få barn? När förlovade du dig med din kille? Hur länge har du bloggat? Vad är det bästa med din kille? Bästa mascara?

stats