Tiingelinn – Linn Andersson

Överraskade min mamma

Hej på er!

Igår kväll efter skolan så överraskade jag min mamma med att pärla ett trippel-armband när hon var på föräldramöte. Det blev ett armbanden med namnen Linn, Anton och Fanny som jag och mina syskon heter och en ring där det stor världens bästa mamma som håller ihop dem. Hon blev jätteglad så det var kul.

Sedan kollade vi på familjen annorlunda tillsammans och så tog jag en dusch med lite naturoljor och annat.

Nu ska jag bege mig av till bussen och åka in till skolan. Vi ska börja dagen med att kolla på en teater så det ska bli skit kul.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. gurka

  1. Varför är du sponsrad? 2. Älskar du hår du bloggar om det hela tiden. 3. Är du modell du är så fin. 4. Hur länge har du varit ihop med Markus? 5. jag älskar din blogg men kan du lägga upp en bild på dig och din lillebror?

 2. gurka

  1. Varför är du sponsrad? 2. Älskar du hår du bloggar om det hela tiden. 3. Är du modell du är så fin. 4. Hur länge har du varit ihop med Markus? 5. jag älskar din blogg men kan du lägga upp en bild på dig och din lillebror?

 3. gurka

  1. Varför är du sponsrad? 2. Älskar du hår du bloggar om det hela tiden. 3. Är du modell du är så fin. 4. Hur länge har du varit ihop med Markus? 5. jag älskar din blogg men kan du lägga upp en bild på dig och din lillebror?

 4. gurka

  1. Varför är du sponsrad? 2. Älskar du hår du bloggar om det hela tiden. 3. Är du modell du är så fin. 4. Hur länge har du varit ihop med Markus? 5. jag älskar din blogg men kan du lägga upp en bild på dig och din lillebror?

stats