Tiingelinn – Linn Andersson

Varför jag började blogga, hur och när.

Hej på er!

Här kommer inlägget om varför jag bloggar.

Det började jag att göra sommarlovet mellan 6:an och 7:an alltså för tre och ett halvt år sedan. Nu kommer det otippade, anledningen till att jag började blogga var att jag ville bli bättre på att stava. Jag har alltid gillat ämnet svenska, särskilt att skriva låååånga berättelser, helst om kärlek, höll på mycket med citat, dikter och liknade förut också.

Genom hela mellanstadiet hade mina lärare blivit imponerade av mina fina berättelser MEN jag stavade något extremt dåligt. Å eller O, E eller Ä,, alla sj, hj osv var någonting som jag verkligen inte fick in i huvudet. Därför bestämde jag mig för att börja blogga under sommaren istället för att traggla orden dag på dag. Jag bloggade då på : http://liinnandersson.bloggplatsen.se/ . Kommer bli jättepinsamt för mig om ni går in och kollar på den bloggen, den ända anledningen att jag länkar den är att ni kan se hur mycket duktigare  jag har blivit genom åren. Har tyvärr tagit bort de allra första inläggen där för nått år sedan för att jag skämdes. Nu hade det varit riktigt roligt  att sätt dem. men men.  Vad jag vill säga med detta är att det inte går att vara en bra bloggare redan ifrån grunden, men att man utvecklas allt eftersom, precis som med allt annat. 

När jag började blogga så hade jag ca 10 läsare och nu har jag ca 7000. Det är en väldigt stor skillnad och självklart jättekul att så många tycker det är roligt att läsa min blogg. Jag trodde aldrig att jag skulle komma såhär långt med bloggandet men det har på något sätt blivit min grej att blogga. Jag har haft många kompisar som bloggat i perioder men själv har jag aldrig slutat, har aldrig haft en anledning till det liksom.

Jag vill verkligen förmedla till er som funderat på att börja blogga att testa. Det har  hjälpt mig mycket och jag har både blivit bättre på att skriva, formulera, ta bilder, få budskap i bilder, komma på rubriker och såklart att ha selfies, haha.

Snabba frågor om min blogg.

1. Vad bloggar du mestadels om? – Jag bloggar mest om vad jag gjort under dagen, hårvård, mode, vänner, smink.

2. Varför heter din blogg som den gör?  – Jag döpte min första blogg till liinnandersson och tog därför efter samma namn på denna. Skulle jag skapat min blogg idag skulle jag antagligen valt ett annat namn men för att valt det vid 12 års ålder är det helt okej, det är mitt namn liksom.

3. Instagram eller bloggen? – Åh jag älskar instagram eftersom jag kan se andras bilder där och det är ju betydligt fler som har insta än som bloggar, men själv tycker jag bloggen är roligare.

4. Vad fotar du med? – Jag fotar i stort sätt alla bilder med min iphone 5s. Några bilder på mig har Moa och Elsa tagit med systemkamera.

5. Är du sponsrad? – Nej det är jag inte, har däremot gjort samarbeten med några företag och fått lite produkter från deras sortiment i utbyte mot att jag bloggat om dem.

6. Hur många läsare har  du? – Just nu har jag 7332.

7.Hur länge tänker du blogga? – Jag vet inte, så länge jag känner, inga planer på att sluta ännu i alla fall.

8. Vilka bloggar läser du? – oj, jag brukar läsa Blondinbellas blogg, Molly Sandens, Carolas, Kenzas och mina vänner och bekantas bloggar. Älskar även att kollar runt på olika bloggar och se vart man hamnar.

9. Vad får du inspiration ifrån? – Oj, tidningar, reklam, bilder, instagram och annat. Kommer mestadels på allt själv.

10. Är du nöjd med din blogg? – Ja det skulle jag vilja säga att jag är, har absolut ingen kändisblogg men är nöjd med det jag gör och skriver om nästan jämt.

11. Tänker du mer på vad du skriver nu? – Jämfört med när jag hade 10 läsare så tänker jag självklart mer på vad jag skriver, är mer noga med att fråga om jag får lägga upp bilder som andra är med på osv.

Det var allt jag hade att säga om varför jag började att blogga.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats