Tiingelinn – Linn Andersson

Precis ett år sedan

Hej på er!
Idag är det ett år och en dag sedan jag och Marcus blev tillsammans! Så för exakt ett år sedan så togs dessa bilder på oss två. Tiden går så fort men vi ser så sjukt små ut på bilderna. De som är tagna på kvällen är från första dagen alltså vår ett års dag som var igår men de andra är tagna för exakt ett år sedan idag.

Bron som vi står på finns inte längre kvar, den har ersättas av en ny bro så det känns lite speciellt att vi har en pussbild därifrån.

Jag är så otroligt kär i Marcus och jag visste redan då för ett år sedan att vi snart skulle vara här, ett år senare och vara ännu lyckligare tillsammans! Det var kärlek vid första ögonkastet, precis som jag höll mitt tal om för ett halvår sedan!

Marcus och jag hör ihop. Som två pusselbitar, som plus och minus som han och jag. Vi är perfekta för varandra, så olika men ändå så olika.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats