Tiingelinn – Linn Andersson

Detta inlägg publiceras ett år senare än det skrevs.

​Hej!

Kom på en kul grej att skriva ett inlägg som kommer att publiceras om ett år, då går jag på gymnasiet och allt!

Just nu så går jag fortfarande i 9:an och fruktar att  sluta. Jag älskar 9B vi är världens bästa klass. Det kommer inte vara roligt att vara i skolan utan Amanda, Elin, David, Pontus, Oskar, Linus och Rickard.

Amanda, Elin och Oskar finns alltid där för mig om jag blir ledsen och vad ska jag göra om jag blir ledsen på gymnasiet där jag inte känner någon..

Alla säger att esteter är konstiga men det är ju  jag också så där borde jag passa in. Jag kommer säkert inte hitta  några kompisar men jag kommer ju i alla fall få hålla på med musiken som jag älskar och jag hoppas att jag har vänner i min klass när jag läser detta!

Jag har ångrat mig från Rytmus och Karro och kommer gå på Lindeskolans estetiska program. Det är fina lokaler och Jesper och Mange har jag haft som lärare så jag vet att dem är bra. Den där tanten som hade sånglektionerna när jag var där på elev för en dag var jätterolig och snäll med!

Jag har varit tillsammans med Marcus Malm i fyra dagar nu och han är den bästa killen jag någonsin träffat, vet att  vi kommer vara tillsammans om ett år för vi är som två pusselbitar som det är meningen att de ska sitta ihop. Han har så fina ögon när jag ser in i den så blir jag helt varm. Jag får fjärilar i magen när han är nära mig och han luktar jättegott.

Idag har det varit skola och vi har haft bild med brittis och So med Tomas. Kommer sakna alla lärare särskilt Tomas, Brittis, Yngve, Sofia och Nils. De är bäst!

Längtar till skolavslutningen och balen men vill inte sluta här!

Puss och kram från ett år sedan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats