Tiingelinn – Linn Andersson

Underbara vårdofterna från de dyra märkena för 100:-

​Hittade tre favorit dofter och blev så sjuk förvånad över priset! Den runda parfymen kostade 400:- när jag köpte en lika dan på en kryssning. Har tagit slut på hela den flaskan, haha. Helt sjukt att dessa kan vara så billiga men dofta så gott.

Perfekta dofter till våren alla tre. Ni som älskar victorias secret doften men har insätt att bodymist sitter kvar i ca 10 min, här har ni en riktig parfym för ett billigt pris, var på pinkroom här om dagen och där kostar den det dubbla.

Genom att klicka på bilden så kommer ni till sidan där den finns.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats