Tiingelinn – Linn Andersson

Ny bäddad säng

Hej på er!

Idag har jag hållit på och grejat på mitt rum hela dagen samt Pärlat. Har haft sjukt ont i mina tänder efter att de spände min tandställning igår. Aj, aj, aj! Alvedon hjälper inte häller så det är riktigt trist.

Har i alla fall bäddat om min säng så det blir skönt att krypa ner ikväll under nya lakan. Älskar det och älskar min säng. Den är stor, mysig, mjuk och romantisk med sänghimmeln med rosor som lyser och alla kuddar.

Nu ska jag snart äta lite middag och hoppas på att jag kan tugga utan att typ ha då ont så jag svimmar.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats