Tiingelinn – Linn Andersson

Obeskrivligt

Hej finisar!

Ligger ensam vaken i sängen efter att ha varit vaken med Tindra bus som somnade om med sin sovande pappa men jag är vaken! Funderar på om jag ska gå upp och fixa frukost eftersom Marcus fixade en så himla fin frukost igår till oss plus en mysbricka igår kväll som vi avnjöt tillsammans med Whalgrens värld, hihi.

Det låter så himla klyschigt men jag är så sjukt glad och tacksam för jag har den här killen i mitt liv, hihi. Alltså förstår inte hur pappa kan lämna sina barn, man ser verkligen hur mycket Marcus älskar Tindra. Han skulle aldrig överge henne. Skulle vara större sannolikhet att han övergav mig. Hon är både hans och mitt allt. Det är så himla obeskrivligt allting. Att förklara hur det känns att ha fått en så himla perfekt dotter tillsammans med min stora kärlek.

Fick så fina armband i halvädelstenar med silverbrickor från @parltanten på Instagram med deras namn på, blev så himla glad! Halvädlestenar känns så lyxigt och så är det mina ädelstenars namn på dem. Vad jag än gör och vart jag än är så är Marcus och Tindra mitt allt!

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats