Tiingelinn – Linn Andersson

För oss är det en självklarhet

Hej finisar!

Detta inlägg är ett samarbete med Barnkammarboken.

Jag och Marcus tycker båda 2 att det är så himla viktigt att läsa för Tindra. Läsning är något som är väldigt bra för barns utveckling och talförmåga, vi pratar mycket med henne också och säger typ jordgubbe när hon äter jordgubbe och så vidare. men vi läser även och Tindra tycker det är roligt.

Barnkammarboken är så himla bra just för att det finns flera olika böcker för olika åldrar. Tindra har några böcker sedan tidigare så vi älskar dem verkligen genuint. Hon har en sångbok och en annan bok med godnattvisor.

Nu har hon även boken Rim och ramsor. Varje bok innehåller mängder av olika sagor, rim och ramsor vilket är det absolut bästa med dessa böcker. Dessutom finns det böcker för barn i alla åldrar. VI älskar dem. Tindras är nästan alltid aktiv men när man läser sitter hon lugnt och lyssnar, hihi.

Nu har barnkammarboken kommit ut med en ny bok, ” Boken om mig” . Den är otroligt mysig, Har suttit och fyllt i massor i den men än finns det många luckor att fylla. Man klistrar tillexempel in bilder på mammas mage, ultraljudet och sedan skriver man in flera roliga saker man inte tänker på själv. Alltså inte bara det vanliga som längd och vikt vid födseln utan även första gången på badhuset, storlek på kläder när man föddes, när barnet tog sitt första steg och hårfärg när man föddes bara för att nämna några. Himla kul att titta tillbaka på senare i livet. Blev helt röd av att titta tillbaka, åh lilla Tindra, hihi.

Barnkamamrboken ges ut av Bonnier och finns att köpa på de flesta bokhandlarna. Jag har även sett dem på Ica Maxi och på nätet. Googla så kommer dem upp garanterat. Så kan ni enkelt själva kika på vilken bok som passar just ert barn i ålder och välja tema efter önskemål. Vi läste lite ur rim och ramsor nu ikväll innan Tindra somnande, så mysigt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats