Tiingelinn – Linn Andersson

Naken när vaktmästaren kommer

​Hej finisar!

Gud vad jag fortfarande skäms!!!! Kommer aldrig sluta skämmas, haha. Har ringt och tjatat på vår hyresvärd i ca 3,5 vecka, sedan dagen vi flyttade in om att få dra in diskmaskin, är så trött på att diska förhand nu och blir alltid berg, jag hatar det med stort h och när man dessutom är van att ha en bänkis blir det ju 10 gånger värre att diska. 

Hur som helst, ringde igår igen för vårt vatten rinner ut på golvet från badkaret och idag kom han… halv 8 på morgonen gick han in med nyckel, haha. Han går in och säger ”Hej” och jag vaknar i förskräckelse, haha. Livrädd och där ligger jag naken i sängen, eller ja i bara trosor. Hade täcktet över mig han såg ingeting var lugna, haha MEN det var ändå sååå pinsamt! Slängde snabbt på mig en klänning och gick upp, Tindras vaknade med, haha.

Nu har hon somnat om jag ska passa på att mejla och så hihi. 

Ni är många som undrar hur det går med lägenheten och det går sakta men säkert framåt. Lovar att visa er så fort vi är klara! Jag loooovar men just nu finns det inte mycket att visa.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    hej linn, kan inte du skriva ett inlägg om hur du mådde i början av din graviditet, är själv i v.5 och mår illa konstant när mat är i närheten. kan knappt äta nå, ? kanske fler delar med sig i konmenterar, är intressant och roligt att läsa om nackdelar också om en graviditet för nog har man ont också och inte mår så bra varje dag .. // en norrlänning

  2. sjosefine

    Men att han inte knackade på, så du fick chansen att öppna ? i höstas när en firma renoverade vårt badrum knackade hantverkarna på en morgon och medan jag, spritt språngande naken, flyger upp ur sängen mot morgonrocken som hänger på andra sidan rummet sätter dom i nyckeln, vrider om och går in, jag hoppas att jag hann gömma mig och att dom inte hann se mig ??

stats