Tiingelinn – Linn Andersson

Frågor och svar, matchar jag alltid med mitt barn?

​Hej finisar!

Här kommer svar på några frågor ni ställt senaste dagarna.

Matchar du alltid kläder med Tindra?

Alltså nej jag matchar inte alltid men skulle nog aldrig sätta på mig själv rosa och henne rött. Försöker att hålla det så vi passar ihop lite, hehe. Igår matchade vi ganska bra som ni ser, hihi. Tycker kläder är sååååå himla kul och har en personlig egen stil så jag älskar att matcha med henne också, man får passa på innan hon får egen vilja, då är det kört.

Finns det något som retar upp dig?

Oh ja! Främst när folk sak lägga sig i min uppfostran av Tindra, folk som är elaka och utnajar folk på olika sätt och det syns tydligt som Tex en tjej som leker ed en killes känslor eller tvärt om. Även copy cast, fy tusan! Händer mig ofta att folk ska efterlikna mitt flöde på Instagram, försöka vara precis som mig, PRATA med mina ord osv, såååå pinsamt, särskilt när folk hör av sig och Bah ” Linn den här personen härmar dig” guuud! Men lägger ingen vikt vid det längre, orkar inte men det är ju svårt man blir så störd. 

Är du sugen på en till bebis?

Ja och nej. Var väldigt sugen nyss men nu är det fokus på bröllop som gäller. 

Om du får en son kommer du låta han ärva Tindras kläder då?

Både ja och nej, hade varit samma ord et var en flicka. Sparar litegrann men kommer vilja köpa nytt, det är mitt intresse. Sedan kommer jag inte klä en bebis pojke i hårband, klänningar och sådant. Stör mig dock inte det minsta på andra som väljer att göra det, på samma sätt ska dem personerna respektera mig som inte väjer att göra som dem.

Hur ser du på kroppsideal?

Dem finns där och dem förstör så mycket med oss människor så jag försöker att inte lägga vikt vid det, inte nämna det bara nämna hur det borde vara istället, det vill säga alla kroppar är fina och bör synas, stora, små, korta, långa, mörka ,ljusa, alla bör synas!

Är du nöjd med dig själv?

Ja och nej, ibland känner jag mig så bra, men ibland bara nej jag räcker inte till. Är inte nöjd med hur jag ser ut men lägger ingen fokus vid det jag är missnöjd med, kan skämta ord et med mina vänner men vill att alla ska känna sig fina! ofta känner jag mig faktiskt helt okej. 

Hur funkar ditt jobb med sociala medier?

Oj det är en bibel, har en kategori här på bloggen som heter jobba med sociala medier där gör jag inlägg då och då om detta. Kika gärna.

Vill ni ha fler sådana inlägg?

Skriv era frågor så varar jag i ett nytt,

Kram och puss Linn! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hej, lite nyfiken på när eran lilla tjej började sova bättre på nätterna? Hur sover hon nu? Har själv en 5 måanders tjej och längtar lite smått efter en lugn natt 🤣

stats