Tiingelinn – Linn Andersson

Sol och bad

​Hej finisar!

Igår var vi hos min mormor och morfar en snabbis. Jag var så trött på att vara hemma, allt jag ville var bara att bada. Var hos mormor och morfar och luktade på deras ros, så mysigt att stanna till en stund. Sedan  gick vi hem till Fanny och badade med henne. Vattenmelon i poolen var inte det vill jag lova er! 

Idag ska jag iväg och kolla mina käkar nu på morgonen, sedan ska jag till Frövi och frissan och Tindra ska få vara hos min mormor och morfar, sedan blir det Lindesberg för att ta bussen till Nora och sedan Gyttorp och sedan tillbaka till Frövi igen för att tömma vårt förråd i gamla lägenheten och sedan hem, det kommer verkligen bli kaos. Fruktar det redan alltså, hur tusan ska jag klara detta. Jajaja, hoppas allt löser sig.

Får njuta av att kolla på dessa mysiga lugna bad och mys bilder, haha.

Puss och kram!​

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats