Tiingelinn – Linn Andersson

Frisören, besviken, avsked och god dricka , ny frisyr

Hej finisar!

Igår blev det en så stressig dag. Var hos bettfysiologen först och det gick bra men tog en himla tid, haha. Kan berätta mer om detta i ett annat inlägg men kommer få en ny bettskena i höst att ha på natten.

Sedan träffade jag Elin, så mysigt! Går så lång tid varje gång vi ses men är så mysigt att prata lite och bara vara. Är precis som förr när vi umgicks varje dag, hehe. I alla fall, sedan gick jag till min mormor och morfar som skulle passa Tindra och fick lunch där och sedan blev det frisören. Så nöjd, bästa Malin på Beauty by M hon gör alltid så jag blir så fin i håret nöjd varje gång. Har hairtalk som jag ÄLSKAR! En bra grej med hairtalk är att det endast är frisörer som kan beställa hem håret, det måste göras på bra sätt.Sedan är det otroligt skonsamt för håret, love it! Vad tycker ni om håret, är så nöjd!

Efter frissan så gick jag tillbaka till Mormor och morfar för att hämta Tindra. Hon var så busig, hihi. Sedan blev det hem till mamma och sven en sväng, låg och bara solade ute, så skönt.

Tanken air ju att åka och fira Luca, det var ju det roligaste på hela dagen men kunde inte ts mig till dem tyvärr. skulle tagit 1,5 timme dit och 1,5 timme hem med 2 byten på varje resa med buss. Men ska gottgöra honom nästa vecka! Blev så besviken och ledsen för ville komma, känns inge bra, usch. Det roligaste blev inte av..

Sedan var vi och tände gamla lägenheten och sedan hem till pappa som bjöd på en sp galet god läsk han köper på en kiosk här, den är ifrån Libanon, sååå god!

Kändes konstigt att lämna lägenheten, vår första egna bostad någonsin, hihi. tog lite hejdå bilder, den är så himla fin ju, men för liten för oss tyvärr.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats