Tiingelinn – Linn Andersson

Nya vagnen

Hej finisar!

Såå många som frågar om vagen, så kul. Tänkte berätta lite om den här på bloggen. Har recenserat den lite i sommarland vloggen men kör här med.

Vi älskar den! För det första så är den ju så galet snygg, titta på den. Helt otroligt. Aldrig sett en snyggare vagen. Kände samma med emmaljungan vår Nxt90 va typ fin på ett annat vis. Lite mer bastant och gammeldags typ.

Fördelar med denna vagn är att sen är så hög. Perfekt för alla långa, jag är dock ganska kort men den är underbar för mig med. Jag älskar att den är så hög, själva sitt/liggdelen är så högt upp så man har barnet nära sig och inte så långt ner som på alla andra vagnar.

Sedan älskar jag att den är så gamet smidig. Den bara glider med. Emmaljungan var liksom mcket mer motstånd i. Den var väldigt bra när vi bodde i Frövi och på vintern men den går trögare och är tyngre.

En till bra grej är att man kan klicka i babyskyddet direkt i vagen utan adapter, love it. Be safe är det som passar, det vi har som är sååå snyggt.

Sedan det bästa av allt, Tindra sitter så bra i denna. Hon är en liten bebis för sin ålder men en väldigt skriv sådan, haha. Det var största nackdelen med nxt90 för just oss. Hon kunde ställa sig upp och klättra ur bältet. Var på det minsta men hon tog sig ur det satt löst på henne. Gick till babyA men gick inte att dra åt hårdare tyvärr så därför var det inte ett alternativ för oss längre.

De flesta barnen är lite ” knubbigare” och när de är i henens zise så är den liksom yngre och kan inte ställa sig och klättra ur. I nya vagen sitter hon som en prinsessa. Hon gillar den faktiskt väldigt bra.

Nu ska vi köpa ny skötväska för den rosa vi har passar inte alls till denna tycker jag.

Vagnen heter Stokke Trails. Det är ett norskt märke och helt fantastiskt bra. Älskar även förvaringen under vagnen. Vår dröm vagn. Kan verkligen rekommendera denna. Vår är ifrån Lekmer.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej Linn! Vagnen är fantastiskt fin alltså åh vill också ha!! Och Tindra är den sötaste som finns ? och jag undrar lite hur ni har råd till denna vagnen som kostar över 10000 eller om ni har sparat till just denna? Kram! ❤

stats