Tiingelinn – Linn Andersson

Barnrumsinredning en vecka innan flytt

Hej finisar!

Gud vad jag är ovan att blogga md så långa naglar. Vet att jag va ovan att blogga utan dem när jag tog bort de sist, haha.

Detta inlägget är i samarbete med Miniroom som är en hemsida som säljer massor med fina leksaker och inredning till barnrum. Tindra har fått en så fin sänghimmel från dem. som vi har fäst i taket. Sedan även en slinga som vi har lyser där uppe, så himla fint.

Har gjort en liten myshörna till henne och i den har vi även en liten hjärtformad kudde, super gulligt verkligen. Älskar att inreda barnrum har jag märkt, vi ska som sagt flytta så då blir det väl ännu mer inreda, hehe.

De bästa av allt från miniroom är deras fina dockor, den ena köpte vi till henne i ettårspresent och den andra fick hon nu. Så fina! De är mjuka och bra så hon kan leka med dem fast hon är så liten, och det gör hon, Tindra släpar runt dem och ger till oss, hehe. Hon har en till hon fick av min farmor som är så himla fin, mjuka, jättefina och bra.

Älskar att de finns med alla ögonfärger, olika hårfärger, hudfärger och kön. Så viktigt är det för mig att Tindra vet om att alla är fina och att man får se ut precis hur man vill. Tror det faktiskt kan påverka att ha dockor med olika utseende, då följer det ju med direkt från start att man ser olik ut här i världen.

Koden ” Tiingelinn” ger 15% rabatt till imorgon så passa på idag. Dessa dockor kan jag varmt rekommendera, perfekt julklapp med. Plus att miniroom har typ allt.

 

Vi har även en så stor bra förvaringskorg från Elodie details. Just den vi ha där slut men länkar en grå. Ser alltid så små ut på bilderna med super stora på riktigt.

Slingan Här ser ni hur stor korgen är utvecklad. 

Fina kudden 

Mörka dockan 

Ljusa dockan 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats