Tiingelinn – Linn Andersson

Man vet att man är mamma när

Hej finisar!

Igår började vi dagen med att träffa Nelly och Ofelia som var på besök i Örebro. Vi tog en förmiddag med dem i lekparken och hade super mysigt. Sedan gick vi till nyöppnade Lidl vid oss! Asså wooow, haha. Nej men jag är ju en riktig mataffärs älskare så jag blev ju så lycklig.

Man vet att man är mamma när man går o väntar o väntar på den 25:e , inte pga lön, inte pga någon fest, inte pga egentid utan för att de öppnar ett nytt lidl, hehe. Sååå kul! Träffade även en släkting där, Han är så himla cool, ser verkligen upp till han, vill bli sådan när jag blir gammal. 90 år och cyklar till deras nyöppning och smakar lite godsaker och tittar runt, så cool är han faktiskt!

Var där på kvällen igen och handlade med Marcus. Då fick Tindra fiska fiskdamm. Hon fick en banan hon mumsade så sött på under hemvägen och jag och Marcus åt upp hennes godis, snälla föräldrar…

Vi träffade även våra efterlängtade vänner Felicia och Hailey igår! Vi födde tjejerna samma dag på bb med nästan samma vikt och längd och nu ett år senare följer de fortfarande varandra i storleken, sötisarna. Så skönt att träffas och prata om allt och inget.

Puss och kram !

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats