Linn Andersson

Tiingelinn – Linn Andersson

Köpt 9 klänningar !

Hej fina ni!

Vilken shoppaholic jag har blivit nu då! Har precis beställt hem 9 st klänningar till mig själv. Surfade runt och har hittat alla dessa klänningar på 50% ! Beställde hem allihopa i detta inlägg, haha. Kommer förmodligen inte behålla alla men gillar att prova hemma och se hur de sitter, så behåller jag favoriterna.

Det är en deal nu inför nyår så det är 50% på alla nyårsklänningar men tycker många skulle funka perfekt i sommar/ fest/ student/ bal med! Kom till erbjudandet här.

Nu tänkte jag visa de klänningar jag klickade hem:

Denna super fina klänning. Ska nog ha den till sommaren kostar under 200:-

Den här drömklänningen! Min tanke är att ha den på Theodors dop! Så fin, hade nog köpt den även om den inte var på 50%.

Denhär klänningen. Lite osäker på den, funderar på att ha till nyår, kanske, får se hur den sitter på sen.

Det här är en sådan klänning som jag känner man bara måste ha i garderoben. Den är enkel, men uppklädd, en typisk alltiallo klänning man skulle kunna ha till vilket tillfälle som helst. Dop, vardag, fest, nyår, ja men allt. Under 200:- med.  Jag har så mycket vita klänningar och tycker inte det passar nu på vintern på nyår/fester typ.

En lite dyrare design klänning. Men den var på 50% och blev helt kär i denna!

En klänning lite utanför ad jag brukar välja. Tyckte den var fin, kanske till nyår.

Denhär är så himla snygg och elegant. Älskar spetsdelen överst. Får se hur den sitter på mig bara, haha.

En snygg klassisk klänning. under 200:- kap

Denna är en sådan klänning jag tror många skulle tycka är ful, haha. Men jag älskar den! Med blombrodyren upptill, sjukt söt enligt mig .

Det var alla klänningar jag klickade hem. Vill ni se en haul när alla har kommit och jag har dem på mig sen?  Passa på att shoppa era nyårsklänningar till 50% nu, alla via denna länken är på 50. Finns ju mer ” vanliga” med paljetter och sånt med.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Linn Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats