Tiingelinn – Linn Andersson

Mammas prinsessa o fantastisk uppfinning

Hej finisar!

Alltså hur kär är jag för det första i vårt nya köksbord från joxet, asså det är så himla fint, handgjort i trä och helt runt! Länkar det här.

 

Jag kan inte förstå hur tiden bara flyger iväg med Tindra, hon är verkligen en egen liten människa, vi liksom pratar med varandra och förstår varandra med ord, det är typ ofattbart! Hon har precis lärt sig säga kanin, jag är så himla stolt över henne, finaste bästa fantastiska unge!

 

Hon har fått 2 så himla söta prinsessklänningar nu med! Stora tjejen som kan ha prinsessklänning och allt, snart blir hon väl bjuden på barnkalas, hihi!

 

Just det, har hittat typ smartaste uppfinningen som finns, en snacksskål! Tindra brukar alltid få lite flingor i en skål eller liknande, hon kan äta det hemma, eller på typ bussen påväg till förskolan, MEN rätt var det är så är allt uthällt på golvet! Men så hittade jag den söta nyckelpigas snacks-skålen, fanns med andra djur också. Den är så bra för då måste hon stoppa ner handen för att få upp och åker den i marken eller vänd upp och ner är allt kvar! Hahaha konstig grej men de är värt guld för oss.

Länkar den här!

 

Tindras rapunsell klänning 

Belle klänningen 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats