Tiingelinn – Linn Andersson

Apotek på nätet där du kan handla allt till ditt barn!

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Apohem!

 

Som ni vet är jag en person som gärna slipper stå i kö, jag avskyr även att gå in på fysiska apotek för att jag tror att alla som är där inne är sjuka och bär på massor av baciller som jag inte vill ha, hehe. Därför är Apohem ett perfekt allternativ för mig.

Det är alltså som ett.vanligt apotek fast på nätet. Om du loggar in kan du alltså beställa hem dina receptbelagda saker men det jag tänkte berätta om är deras sjukt stora utbud av icke receptbelagda saker.

 

Det jag är mest imponerad över, eftersom jag har en liten dotter på 1,5 år är att dem har allt jag behöver till henne! De har tillexempel hennes blöjor från Libero som vi använder, det är inget jag hittar på vanliga apotek, massor av olika märken på våtservetter så man kan välja lite vad man gillar, oljor och krämer, och allt man kan behöv till en liten.

Sedan har de även välling, också något jag inte hittat på andra apotek, Tindras favorit nappar från mam, nappflaskor, babblarna godis som är sjukt bra tips från mig som mamma! Det är torkad frukt hon äter istället för godis! Ja men dem har ju allt jag behöver till henne vilket är så himla skönt!

Kan verkligen rekommendera mams självlysande nappar som de säljer, de finns nästa ingenstans, blev så glad när jag hittade, är perfekt om hon tappar nappen på natten, då kan man bara leta efter en lysande prick, haha!

Ett varmt rekommenderat tips från mig och jag hittade hos apohem är välling i tetrapack, alltså små fyrkantiga förpackningar med färdigblandad välling som man kan lägga i sköterskan och när en välling behövs när man minst anar det är det bara att hälla upp och servera direkt, såååå himla smidigt!

 

Jag beställde även hem denhär nässprayen till mig som bara renar och kan användas vid förebyggande syfte och typ intimtvål! Sånt tycker jag liksom är pinsamt att köpa i fysisk butik, vet inte varför man borde inte göra det men det gör jag så va perfekt att klicka hem, hehe.

 

Med rabattkoden ” LINN20″ får ni 20 % rabatt på hela sortimentet hos Apohem förutom receptbelagda varor och dem det redan är rea på! Koden gäller till den 5/5 ! 

 

In och shoppa finisar! Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats