Tiingelinn – Linn Andersson

Slutat gilla rosa?

Hej finisar!

En kul grej som många av er har påpekat är att Tindra inte har så mycket rosa kläder på sig längre och det stämmer.

När hon var nyfödd så hade hon nästan bara rosa kläder då allt är rosa, vitt eller blått till bebisar, haha, finns knappt andra färger tyvärr. Nu när hon blivit äldre finns det sååå mycket roligare utbud och finare kläder, mina absoluta favoriter är newbie och polarn och pyret där köps nästan alla Tindras kläder.

Sedan så blev det för mycket i samband med unga mammor. Jag tyckte det blev fokus i varje avsnitt att Tindra bara skulle ha rosa. På dopet valde vi mellan grönt och guld tema och rosa och guld tema och då ville dem liksom tt vi skulle välja rosa.. hade kanske valt det ändå men ni fattar.

Sen till mig själv har jag ytterst sällan rosa, har mitt mjukisset från Gant och några klänningar, bland mina tröjor har jag en ljusrosa topp, nästan alla mina kläder är vita! Älskar fortfarande färgen rosa men mådde typ dåligt över att jag var färgen rosa efter unga mammor om ni förstår så slutade nästan helt att köpa rosa fast jag gillar det för att tona ner!

Men nu i alla fall så har det blivit 4 nya rosa plagg till Tindra. Jag länkar dem under varje bild och skriver lite om dem.

 

Dessa vantar är ett måste till förskolan. Perfekta att dra över och tappas inte, tål vatten med. Det är vår hatar alltså inga varma fodrade.

Finns i andra färger med.

                                En tunn mössa som passar bara till vantarna och overallen.

En så söt liten rosa sommartopp med volang på! 

Finaste skaloverallen nu på våren!

Så himla smidigt på förskolan. Har man byxor och jacka tycker jag de ofta skippar att sätta på brallorna och då är alltid hennes söta tights helt smutsiga när man kommer hem. Denna är vindtät och sjukt bra kvalitet på! Perfekt på förskolan verkligen! Finns med i andra färger såklart.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats