Tiingelinn – Linn Andersson

Spara till din pension

Hej finisar

I samarbete med Nowo vill jag verkligen uppmana er till att börja spara till er pension!

Jag är 21 år gammal och många i min ålder kanske tänker att man är ung och det är långt kvar och såklart, så är det, men det är ändå viktigt att komma igång. Detta är ju inget jag tycker är så kul som jag vill lägga massor av tid på och därför finns Nowo som är så himla bra!

Nowo är en app du laddar ner till din telefon och där sköts allt automatiskt åt dig utan problem. Det tar bara någon minut att registrera sig som du gör genom att signa in med bank ID. Sedan lägger du in något som kallas för dags spar. Det är en summa pengar du väljer själv dom dras från ditt konto varje dag. Jag har lagt in 20 kr. Det är en dricka per dag ungefär liksom. Det dras från mitt konto utan att jag riktigt märker det. Dessa pengar hade jag garanterat slösat på annat annars.Sedan läggs det liksom på hög och när jag är 65 år så är dedär 20 kronorna på dag en stor summa pengar.

Jag har tänkt att börja spara mer i framtiden men jag börjar nu med 20 kr om dagen. Du kan välja ännu mindre belopp on du vill men för mig var 20 kr lagom.

 

Med min rabattkod ”LINN100” får du 100 kr i startspar. Det innebär att du får 100 kr gratis liksom som sätts direkt in på ditt sparanda! Så himla , himla smart, bra och smidigt! Älskar denna tjänsten. Man tänker ju ofta att man ska börja.. men så tar man aldrig tag i det, här ar det 3 minuter och sedan är du igång och allt sköts åt dig! Klicka här för att komma till nowo! 

 

Sedan har Nowo även ” Spara när du handlar” det innebär att om du handlar från tillexempel ellos, accent, Hallbergs guld, Hotels.com eller bubbleroom för att nämna några av alla butiker så får du in en viss procent på ditt sparande. Du shoppar det du ändå skulle köpa plus att du får in pengar på sparandet via din shopping, så himla smart när man ändå shoppar att då även få in pengar på sitt sparande.

 

Så har ni inte redan laddat ner Nowo och börjat pensionsspara så gör det nu och glöm inte rabattkoden!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats