Tiingelinn – Linn Andersson

Mums dag!

Hej finisar!

Igår var det en , jobba, jobba, jobba dag för denhär lilla mammisen! Var himla effektiv och hann med mycket under dagen måste jag ändå säga. Försöker få lite mer struktur på mitt jobb och så men asså det är svårt när det är så fritt liksom.

Efter att jag hämtat Tindra på förskolan så kom Moa och Eddie hit med fika och vi hade en mysig liten stund innan dem ska iväg på sitt livs äventyr. Bästa Moa. Tindra älskar henne och igår sa hon till och med Moa! Gråååter!

Nu ska jag försöka lägga upp dagens schema med jobb och sedan är det dags att komma på hur jag ska underhålla mig utan Tindra i helgen.

Blev en mums dag igår kan man säga, och jobbdag.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats